|
|
|
|
|
|
|
|
Vleeshandel H. Perot is een grossierderij annex uitsnijderij en is al 4
generaties actief. Sinds het begin in 1900 is het de uitdaging absolute
topkwaliteit te verzorgen. Tot 1980 werden deze activiteiten altijd vanuit het
plaatselijke abattoir uitgevoerd, maar in 1980 heeft de derde generatie, Henri
Perot, zich gevestigd aan de Nijverheidsweg te Maastricht om de gedachtegang wat
betreft de totaallevering van roodvlees te bewerkstelligen. Sinds 1990 is de
vierde generatie actief in de persoon van Roger Perot om samen deze filosofie
verder uit te werken.
Vleeshandel H. Perot heeft zich gespecialiseerd in het beleveren van
slagers, horecagrootleveranciers, vleeswarenfabrikanten en supermarkten.
Vleeshandel H. Perot verzorgt op basis van de roodvlees producten (rund-,
varkens-, kalfs-, lams- en paardenvlees) een kwalitatief constant hoogwaardig
totaalpakket, zodanig dat deze aan de eisen van de moderne consument voldoet,
zowel qua kwaliteit als presentatie. De logistieke afwerking wordt samen met de
klant bepaald waarbij de service voorop staat. Om dit te verzorgen wordt er
uitsluitend gebruik gemaakt van eigen transportmiddelen. Een betrouwbare en
correcte levering is een onderdeel van onze werkwijze.
Als rode draad door dit gedifferentieerde productaanbod en deze klantgerichte
werkwijze lopen eigen procesbeheersingsystemen, H.A.C.C.P., traceability en
andere wettelijk eisen die zorgen voor een gecontroleerd systeem. Om alles zo
goed mogelijk te controleren vindt de gehele productie en opslag op eigen
locatie plaats.
Als bevestiging voor onze werkwijze is Vleeshandel H. Perot door de
Vereniging van Keurslagers uitgekozen als aanbevolen leverancier van zowel
varkens-, rund- en kalfsvlees. |